Pondělí
Polévka:
Zeleninová jarní
1,9
Hl. jídlo:
Vepřový guláš, těstoviny
1,3
Úterý
Polévka:
Vývar s rýží
9
Hl. jídlo:
Vepřové na žampiónech, HK
1,3,7
Středa
Polévka:
Vývar s krupicí a vejcem
1,3,9
Hl. jídlo:
Vepřový řízek, brambor, okurka
1,3,7
Čtvrtek
Polévka:
STÁTNÍ SVÁTEK
Hl. jídlo:
NEVAŘÍ SE
Pátek
Hl. jídlo:
NEVAŘÍ SE
Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.
Dobrou chuť přejí kuchařky.