Pondělí
Polévka:
Vývar s rýží a vajíčkem
1,3,9
Hl. jídlo:
Králík na zelenině, brambor
1,9
Úterý
Polévka:
Luštěninová
1
Hl. jídlo:
Vepřové po provensálsku, rýže
1,7
Středa
Polévka:
Česnečka s chlebem
1,9
Hl. jídlo:
Kuřecí na paprice, HK
1,3,7
Čtvrtek
Polévka:
Vývar s těstovinami
1,3,9
Hl. jídlo:
Filé na másle, brambor, zel. salát
1
Pátek
Polévka:
Frankfurtská s bramborem
1,7
Hl. jídlo:
Žemlovka s jablky
1,3,7
Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.
Dobrou chuť přejí kuchařky.