Zde naleznete všechny zveřejněné jídelníčky seřazené od nejnovějšího po nejstarší.

Jídelní lístek (23.6.2025 - 27.6.2025)

Pondělí

Polévka: Vývar s pohankou 1,9
Hl. jídlo: Vepřové výpečky, HK, zelí 1,3,9

Úterý

Polévka: Vývar s kapáním 1,3,7
Hl. jídlo: Vepřové na houbách, dušená rýže 1

Středa

Polévka: Květáková 1
Hl. jídlo: Vepřový guláš, těstoviny 1,3

Čtvrtek

Polévka: Vývar s těstovinami 1,3,7,9
Hl. jídlo: Vepřový řízek, šťouchané brambory, zelný salát 1,3,7

Pátek

Polévka: Zelňačka s klobásou 1,3,12
Hl. jídlo: Šišky s mákem, kompot 1,7

Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.

Dobrou chuť  přejí kuchařky.

Jídelní lístek (16.6.2025 - 20.6.2025)

Pondělí

Polévka: Kapustová 1
Hl. jídlo: Vepřová játra na cibulce, dušená rýže 1

Úterý

Polévka: Vývar s ovesnými vločkami 1,9
Hl. jídlo: Kuřecí roláda, bramborová kaše, červená řepa 12

Středa

Polévka: Vývar s krupicí a vejcem 1,3,9
Hl. jídlo: Vepřové na paprice, HK 1,3,7

Čtvrtek

Polévka: Jarní 1,9
Hl. jídlo: Vepřová pečeně, brambory, fazole na kyselo 1,7

Pátek

Polévka: Luštěninová 1
Hl. jídlo: Zapečené těstoviny, okurka 1,3,7

Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.

Dobrou chuť  přejí kuchařky.

Jídelní lístek (9.6.2025 - 13.6.2025)

Pondělí

Polévka: Vývar s vaječnou sedlinou 1,3,9
Hl. jídlo: Kuřecí na kari, divoká rýže 1,7

Úterý

Polévka: Pórková 1
Hl. jídlo: Vepřové palce, pepřová omáčka, brambor, červená řepa 1,12

Středa

Polévka: Vývar s drožďovými knedlíčky 1,3,9
Hl. jídlo: Vepřová kotleta po mexicku, těstoviny 1,3

Čtvrtek

Polévka: Česnečka s chlebem 1,3
Hl. jídlo: Vepřový závitek na smetaně, HK 1,3,7

Pátek

Polévka: Dršťková 1
Hl. jídlo: Buchty s povidly 1,3,7

Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.

Dobrou chuť  přejí kuchařky.