Pondělí
Polévka:
Kapustová
1
Hl. jídlo:
Vepřová játra na cibulce, dušená rýže
1
Úterý
Polévka:
Vývar s ovesnými vločkami
1,9
Hl. jídlo:
Kuřecí roláda, bramborová kaše, červená řepa
12
Středa
Polévka:
Vývar s krupicí a vejcem
1,3,9
Hl. jídlo:
Vepřové na paprice, HK
1,3,7
Čtvrtek
Polévka:
Jarní
1,9
Hl. jídlo:
Vepřová pečeně, brambory, fazole na kyselo
1,7
Pátek
Polévka:
Luštěninová
1
Hl. jídlo:
Zapečené těstoviny, okurka
1,3,7
Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.
Dobrou chuť přejí kuchařky.